Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan ‘Anadolu Günleri’ne Bursa Adıyamanlılar Derneği organizasyonuyla katılacak olan Adıyaman’ın tanıtımına kurumlar da destek verecek.
25-28 Eylül tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM)’nde gerçekleştirilecek olan ‘Anadolu Günleri’nde Adıyaman’ı en iyi şekilde tanıtmak için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi, hazırlıklarını sürdürüyor.
Adıyaman Belediyesi’nin yanı sıra Adıyaman Valiliği’nin de etkinliğe katkı sunacağını söyleyen yetkililer, gerçekleştirilecek olan ‘Anadolu Günleri’yle ilgili şunları söyledi: “25-28 Eylül tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Anadolu Günleri, Bursa’da 32 il derneğinin katılımıyla oluşmuş bir federasyon olan BİLDEF tarafından düzenlenmektedir. Adıyaman olarak daha öncede katıldığımız bu organizasyondaki tek amacımız ilimizi bütün değerleriyle en güzel şekilde tanıtmaktır. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”

Kaynak : PHA

Kaynak: pha