.ADUMFEST Adıyaman Sanat Yönetmeni Özgür Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan kovid-19 salgını nedeni ve alınan sağlık tedbirleri nedeniyle 6.Adıyaman Uluslararası Müzik Festivali'ni salonlarda ve halkla birlikte meydanlarda gerçekleştiremeyeceklerini ifade etti.

-"UNUTULMAYACAK TARİHİ BİR FESTİVALE TANIKLIK ETMEYE DAVET EDİYORUZ"

İlk kez sanal müzik festivali hazırladıklarını belirten Oğuz,şunları dile getirdi:

"Bu süreçte toplumumuza manen destek olmak, yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve yaşanan olayların olumsuz etkilerini azaltarak insanlarımıza hayatın devam ettiğini de hissettirmek amacıyla ülkemizin ilk sanal müzik festivalini hazırladık.

13 -23 Nisan  tarihleri arasında Türkiye’nin ilk sanal müzik festivali, Adumfest Adıyaman youtube sayfamızda yer alacak. 6.Adıyaman Uluslar arası Müzik Festivali "Adumfest Adıyaman Sanal", ülkemizin ilk sanal müzik festivalidir. Birbirinden değerli yerli ve yabancı sanatçılarımız festivalimize katkı sundular.

Bu yıl Türkiye,Rusya, Almanya, İsviçre ve Azerbaycan başta olmak üzere pek çok ülkeden katılan sanatçılarımız ve 23 Nisan 100.Yıl özel festival kapanış programımızla çok özel bir festival olacak.Yine her yıl olduğu gibi bu yıl da ve bu şartlar altında  tüm halkımızı aileden biri olmaya, unutamayacakları tarihi bir festivale tanıklık etmeye davet ediyoruz."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha