Üniversite Merkez Külliyesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları, Üniversite akademik ve İdari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, millet olarak sporu sevdiklerini belirterek, "Sporu ve sporcuyu seven bir milletiz. Tabii sporcu ahlaklı olursa daha çok sevilir. Sporcu bedenen ve ruhen her zaman hazır durumda olmalıdır. Başarıya giden yol antrenmandan geçer. Yeni nesil vaktinin çoğunu bilgisayar başına geçireceğine düzenli spor yapmaları daha verimli ve sağlıklı olacaktır. Her işte olduğu gibi sporda başarıyı yakalamak için de çalışmak ve gayret etmek gerekir." dedi.

Yapılan ödül töreninde personel ve öğrenci kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu.

Öğrenci futbol kategorisinde takımı adına Abdurrahman Tabancıoğlu, personel futbol kategorisinde takımı adına Deniz Dizman, bayan öğrenci voleybol kategorisinde takımı adına Zümrüt Nural, bay öğrenci voleybol kategorisinde takımı adına Muhammed Ekinci, personel voleybol kategorisinde takımı adına Hacı Tunç, bayan öğrenci dart kategorisinde Melis Cansu Güngör, bay öğrenci dart kategorisinde Ahmet Tekin, personel dart kategorisinde Harun Reşit Benli, öğrenci masa tenisi kategorisinde Hüseyin Ateş, personel masa tenisi kategorisinde Kamil Bolat, öğrenci satranç kategorisinde Muhammet Alparslan, bayan öğrenci okçuluk kategorisinde Tuğba Çiçek, bay öğrenci okçuluk kategorisinde Tugay Karadağ, personel okçuluk kategorisinde Aydın Güler, öğrenci yüzme kategorisinde Müslüm Yıkılkan, personel yüzme kategorisinde İbrahim Figen, öğrenci 3 sayı basket atışı kategorisinde Serdar Gönüldaş, personel 3 sayı basket atışı kategorisinde Uğur Ertunç, öğrenci penaltı atışı kategorisinde Fatih Avcı, personel penaltı atışı kategorisinde Ender Koş, bayan öğrenci maraton koşusu kategorisinde Fidan Türkmen, Tuğçe Tunç ve Fatma Uğur, bay öğrenci maraton koşusu kategorisinde Alican Beke, Serkan Polat ve Polat Çetin ödül alan sporcular oldular.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha