Önemli olan oyununuzun rengi değil önemli olan bilinçli vatandaşlar olmanız.
Neye hayır neye evet dediğinizi bilin lütfen...
Sorun, sorgulayın, karşılastırın putperestler gibi fanatikleşip bir şeyleri savunmayın lütfen.
Denetimsiz bir sistemi ben istemiyorum şahsen eğer bir ülkede hukuka güven yoksa o ülkede demokrasi ülkesi denilemez. Önemli olan çoğunluğun memnuniyeti değil azınlığın kendini güvende hissetmesidir.
Bilinçli bir vatandaş olduğum için bunları yazıyorum. Yoksa umurumda da olmaz. Sonuçta ben başkan secilmeyecegim. Ama seçilen başkanın beni kendi keyfine göre yonetmesini istemiyorum, hukuk kurallarina göre yonetilmek istiyorum. Kendimi güvende hissederek, konuşmaktan, yazmaktan korkmadan yaşamak ve yonetilmek istiyorum. 
Sonuçta biz bireyler geçiciyiz kalıcı olan devlettir, vatandır ve bu vatan hepimizindir. 
Tek adam olan müslüman ülkere bakarsanız şuan dökülen masum kanları görürsünüz. 
Ben Erkler ayrılığını savunuyorum. Kademeler bağımsız tarafsız olmalı. Denetlenmeli hesap sorulabilmeli ve hesap verebilmeliler.Ben bana hizmet etsin diye seçtiklerime hesap sorabilmeliyim.
Lütfen yaşam hakkına saygı duyalım nefretle değil duyarlılıkla hareket edelim. Sevgi, saygı, empati her şeyin çözümüdür. 
Mesela siz bu yeni anayasa gücünü şuanki parti genel başkanlarına vermek ister misiniz. Sevmediginiz tastik etmediginiz bir partinin genel başkanına bu yetkilerin verildiğini bir düşünsenize...!
Ben istiyorum ki cumhurbaşkanı makamının sahibi herkesin cumhurbaşkanı olsun. Partili olarak belli çoğunluğun değil azınlığın da birleştirici gücü olsun. 
Oyunuzun rengi ne olursa olsun bilinçli yurttaşlar olarak renginizi sandığa yansıtın. Lütfen oyunuzu kullanın ve etrafınızdakilere kullandırtın. Üstüne düşeni yapmayan insanların şikayet etmeye hakkı yoktur.
Ne der Yaradan sen önce üstüne düşeni yap, tedbirini al ondan sonra bana tevekkül et.
Oyumuzu kullanalım..!