15 Temmuz gecesi, Asker kıyafetli ve sözde bir kısım kendini bilmez din kisvesi altında bu ülke insanlarına karşı merhametsizce bir çok hainin bir araya gelerek Ülkeyi kan gölüne çevirme isteklerini başta Allah sonra yer altında yaşayan şehitler ve yer üstündeki duyarlı necip millet dik durarak hain girişimi engellemişlerdir. Bu kanlı gece bundan böyle tarih sayfalarında hem karagün hem de bağımsızlık günü olarak yer alacaktır.

        Bu Ülkenin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanan, en lüks yerlerde yaşayan en yüksek ücretler alan ancak gözleri doymayan kinleri bitmeyen haçlı çocukları, küresel terör örgütlerinin maşaları ve militanları Ülkeyi bölmek istediler, ülkeyi bir yerlere peşkeş çekmek istediler. Ama bunlar bir şeyi unuttular. Bu Milletin geçmişinde Çanakkale zaferlerini, Malazgirt meydan muhaberelerini biraz daha geriye gidersek İstanbul fethini hatırlamadılar. Bu gün gördüler ki, söz konusu Vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu gören Analar, yiğitler kendini siper ederek hatta tankların altında ezilmeyi göz önüne alarak ölümüne silahlara karşı dik durdular. Bu dik duruş tüm dünyanın gözünün içine sokulan bir ok şeklinde oldu. Hesap yapanların hesapları alt üst oldu. Bu Ülkeyi Suriye’ye çeviremeyeceklerini anladılar. Bu hainlerin bu toprakları parsel parsel düşmanlarımıza dağıtma planlarını ve insanlarımızı toplu mezarlara atma oyunlarını,  bu güzel ülkenin güzel insanları bozdu.

     Millet bu kanlı oyunu, Amerikanca filmi görerek dil, din mezhep ayırımı yapmadan birlikte olmanın sevincini yaşamaktadır. Hainlere hadlerini birlikte omuz omuza vererek gerçekleştirmişlerdir. Ülkenin har tarafında ecdadının kanıyla meydana gelmiş Bayraklarını alarak meydanlara inen ve yaşanan bu güzel coşku gelecek açısından daha güzel günlerin gelmesinin başlangıcı olsun. Bir musibet bin nasihata bedeldir derler ya, işte musibet, işte ders.

   Hainleri inlerinden çıkarma ve diplerine girme zamanı bu gündür. Hukuk içerisinde bunlara hadlerini bildirme zamanı gelmiştir. Merhamet etmeyene merhamet edilmez sözünün hatırlanması gerekmektedir. Bu terör örgütü yıllardır bu ülkede insanları fişlemiş, sıkıyönetim ilan etmeyi hedefleyerek Gazeteci işadamı, siyasetçi ve birçok sivil insanı ortadan kaldırmak istedikleri gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Ama herkes boyunun ölçüsünü almıştır.

  Unutmayalım ki! Bu darbe girişimi, Vatana, ekonomiye, Ezana, bayrağa, İslam’a topyekûn halka karşı yapılan bir girişimdir. Bundan sora daha iyi düşünüp, birlikte olma ve birbirimizi koruma zamanıdır. Hainler yine plan yapacaklardır. Biz onların planlarını, birbirimize sahip çıkarak bozabiliriz. Bizim gidecek başka bir yerimiz yoktur. Allah bir daha bu karanlık günleri bu Millete yaşatmasın.