Son günlerde bu KHK’lılar konusu gündemde. DEVA ve CHP liderleri dile getiriyor, haber programlarında da uzun uzun tartışılıyor.

En başta şunu çok AÇIK ve NET olarak belirtelim;

Terör örgütü, Vakıf, Dernek, Oda, Cemaat… Adı ünvanı ne olursa olsun; 

Kim veya kimler Milletimize, Büyük Türk Milletine, bırakın iğne ucu kadar zarar vermeyi ; Zarar vermeyi düşünüyorsa bile Allah onun bin türlü belasını versin, lanet olsun kahrolsun..

Gelelim konumuza ;

Adam, KHK ile ihraç edilmiş, 6 yıl geçmesine rağmen hakkında hiçbir soruşturma veya kovuşturma yok,

Mahkemeler adamın hakkında takipsizlik kararı vermiş, 

Adam, Aylarca mahkemelerde yargılanmış, belgeler, bilgiler, bağlantılar araştırılmış ve sonunda hakkında beraat kararı verilmiş. 

Bu adamlar görevlerine dönmek için yaptıkları başvurulara yetkili makamlar cevap bile vermiyorlar. Neymiş Terör örgütü İle “iltisak ve irtibat” durumu varmış. Peki bunu siz biliyorsunuz da Mahkemeler bilmiyor mu?

Evet.. Şimdi samimi olarak empati yapalım. Hepimizin ailesinde veya yakınlarımız, komşularımız arasında böyle kişiler var.

Bu insanların hepsi evli barklı, bakmakla yükümlü olduğu ailesi çoluk çocuğu var. Büyük bir geçim sıkıntısı İle karşı karşıya kalmış. Yoğurt satan, pazarda LİMON  satanı gözlerimle görmüşüm. Özel sektör bile “korkusundan” iş veremiyor. 

Peki, mahkeme kararları İle suçsuzluğu tescil edilen; gerçekten çok zor durumda olup açlık ve sefalete mahkum olan bu İnsanlar ne yapsın ? Nereye başvursunlar?
Bağımsız yargı diyoruz, tarafsız yargı diyoruz.. Mahkeme kararlarına uyulmayacaksa bu insanlar ne diye Adliyelere gönderiliyor?

MALKOM X diyor ki ;

“Tarafsız değilim, doğrunun peşindeyim kimin söylediği farketmez;

Adaletin yanındayım, kim için veya kime karşı olduğu farketmez”.

Konu hakkında olumlu veya olumsuz ne düşünüyorsunuz. Rica ediyorum lütfen söyleyin.