YGS’ye  hazırlanan ve istedikleri Üniversiteye  gitmek için dirsek çürüten gençlere Kahta Gençlik Merkezi kapısını  açarak ve tüm imkanları seferber  ederek  etüt ve deneme desteği sunuyor.
Kahta  Gençlik Merkezi Müdürü  M.Nebi Bulut, YGS’ye hazırlanan gençlere  destek vermek için çırpındıklarını, güzel bir  gelecek için  herkesin elini taşın altına  koyması gerektiğini  ifade ederek, şunları söyledi:

"Bizler  Gençlik Merkezi  olarak  gençlerimize  faydalı olmak, vatanına ve değerlerine bağlı bireylerin yetişmesi  için altyapıyı oluşturmakta çaba göstermeyi  kendimize  vazife görüyoruz. Bu konuda değil  elimizi   bedenimizi  taşın altına  koymaya  razıyız. Bizler güzel bir  nesli  hayal kurarak elde  edemeyiz. Başarılarını  sağlamak için imkanları  zorlayarak  onlara  desteğimizi  sınırsız  sunmalıyız"
Bulut, Kahta  Gençlik Merkezinde  YGS’ye  hazırlık için gençlere etüt  desteğinin yanı sıra zaman zaman yapılan deneme ve sosyal aktiveler  ile, sıcak ve nezih bir  ortam ile  haftanın tüm günleri  sabah 08:00 ile  akşam 22:00’e kadar  hizmet  vermeye devam ettiklerini belirtti.
Kahta  Gençlik Merkezinde  YGS’ye  hazırlanan  gençler, burada  etüt desteği  haricinde samimi  bir  aile  yapının olduğunu, burayı  ikinci  evi olarak gördüklerini söyleyerek, imkanları sağlayan ve destek olan herkese  teşekkür ettiler.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha