Tema vakfı bölgesel gönüllü toplantısı Kahramanmaraş  Doğa Kolejinde yapıldı.

 Adıyaman Tema Temsilcisi  Yrd. Dr  Ahmet Çelik,  Kahta Tema Ziraat mühendisi Mehmet Çelebi  ve Tema üniversite topluluğundan 35 kişilik bir ekip ile toplam 12 ilden 320 kişilik Tema temsilcisi ve gönüllüleri ile   İstanbul’dan gelen TEMA Vakfı Genel Başkanı ve beraberinde 12 yetkilinin katılımı ile Doğa Kolejinde Bölgesel Gönüllü Toplantısı yapıldı.

Toplantıya KSÜ Rektörü  Niyaci Can, Dulkadiroğlu Belediyesini temsilen Sayın Cemil Toktay, Tarım Orman il Müdürü  Mustafa Bozkurt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü temsilen sayın Hasan Topak, ALPEDO Dondurma yönetim Kurulu ve MÜSİAD Başkanı Sayın Sami Kervancıoğlu, Doğa Koleji Kampüs Müdürü n Halil Düzgün katıldı.

TEMA Vakfı Bölgesel Gönüllü toplantısı için ilimize gelen TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Genel Başkanı  Deniz Ataç ve beraberinde yönetim kurulu üyesi ile genel müdür yardımcıları ve çalışanları  Tema vakfının  bir yıllık  süreç  içerisinde yapılan eğitim ,üyelik, ağaçlandırma,projeler ve yeni yılda yapılacak tüm çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldıktan sonra  konuşmacı olarak Prf. Dr. Tanfer Dinler'in sunusuyla toplantı son buldu.

Tema  temsilcileri  ve  gönüllü üyeleri  daha  sonra  topluca aile  fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha