Olay, öğle saatlerinde Yeni Mahallede meydana geldi.

İddiaya göre, öğrenci taşıyan plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen minibüs, okuldan evine giden 7 yaşındaki Kubilay ilkokulu 1.sınıföğrencisi Mehmet Melih Bozan’a çarptı. Çocuğa çarpan aracın olay yerinden durmadan, kaybolduğu iddia edildi.

Servis minibüsünün oğluna çarptıktan sonra çocuk ile ilgilenmeden olay yerinden uzaklaştığını iddia eden baba Ali İhsan  Bozan, şunları kaydetti:

“Kaza sırasında orada bulunanlar minibüsün oğluma çarptıktan sonra olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Eşimi aradım, oğlumuzu kucaklayıp minibüse binerek acile getirdi. Ben de inşaatta çalışıyordum, işi bırakarak acile geldim. Minibüs başına çarpmış, ayak parmakları da yaralanmış. Şikayetçi oldum. Sürücü hakkında dava açacağım. Böyle vicdansızlık olmaz. Kaza her zaman her yerde olur fakat bu küçük çocuğa çarptıktan sonra orada bırakıp gitmek vicdan işi değil. Sürücüyü adalete teslim ediyorum” dedi.

Annesinin kucaklayıp minibüs ile Kahta Devlet Hastanesine getirilen Mehmet Melih ayakta tedavi edildi. Başından ve ayak parmaklarından hafif yaralanan Bozan’ın kazayı hafif atlattığı belirtildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha