Gür ve bembeyaz saçları beyaz ve gür sakalları, uzun boyu ve ile gittiği her yerde dikkatleri üzerine çeken Oluklu (Karaçor), köyü muhtarı 31 martta yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı.

-"9 KÖYÜN ‘’ŞEMSİYE SAÇLI’’ MUHTARI YİNE ADAY"

Oluklu köye ve köye bağlı Yolçatı (Gigan), Gözelek (Büyükgöz), Akçakent (Ağcıkent), Teta, Köprülü (Teriya), Yeşiltepe, Sarıtepe ve Doğantepe köylerini yöneten ve hizmetlerine devam etmek isteyen muhtar Barak, köylülerden destek istedi.

Barak, 9 köyün geride kalan hizmetlerini tamamlamak istediğini belirterek, şunları kaydetti:

‘’Bölgenin en zor köylerinden birinde muhtarlık yapıyorum. Çok büyük bir köyün muhtarlığını yapıyorum. Mezralarla birlikte 9 köy oluyor. Köyümüze bağlı olan mezralar çok dağınık. Köylülerin sorunlarını çözmek için Kahta ilçe merkezinde bir büro açtım. İlçede sorunu olan köylülerle büromda buluşup yardımcı oluyorum. Yıl boyunca mezralar arasında dolaşıp köylerimizin ve köylülerimizin sorunları ile uğraşıyorum. Köylerimize hizmet yapmayı ve mesleğimi seviyorum. 9 köye önemli hizmetler getirttim. Bu hizmetlerin getirilmesinde sayın cumhurbaşkanımıza, valimize, kaymakamımıza ve Adıyaman milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Eksik kalan hizmetlerimi tamamlamak için tekrar aday oldum.’’

Kaynak : PHA
Kaynak: pha