Star TV`de yayınlanan Pop Star 2013 yarışmasında Adıyaman’ı temsil eden Kâhtalı Recep Tanyıldız son iki hafta için Kâhtalı hemşerilerini ziyeret ederek destek istedi.
Adıyaman`ı, Kâhta’yı ve bölgeyi en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade eden Recep Tanyıldız, kendisine verilecek destek ile yarışmayı iyi bir derece ile bitirmek istediğini kaydetti. Recep Tanyıldız, bu güne kadar kendisine verilen destekten dolayı hemşerilerine ve tüm Türkiye`ye teşekkür ettiğinin altını çizerek şöyle konuştu: " Adıyaman Halkı başta olmak üzere şu ana kadar bana verilen destekten dolayı Tüm Türkiye`ye minnettarım. Herkese saygılarımı iletiyorum. Yarışmada son iki haftaya geldik. Önümüzdeki hafta 6 kişiden 2`si elenecek, sonraki haftada ise 4 finalist arasında birinci belirlenecektir. Hemşerilerimin bana verdikleri desteğin devam etmesi için ziyaret turuna çıktım. Kâhtalı Hemşerilerimi ziyaret ettim. Adıyamanlı Hemşerilerimi ziyaret ettim. Yarışmayı iyi bir derece ile bitirmek istiyorum. Bunun için desteğe ihtiyacım var. Bu yarışmada birinci geldiğim takdirde hem memleketimin reklamı olacak hem de kariyerim adına bir ilerleme kaydedeceğim. Yarışma boyunca her hafta ya birinci ya da ikinci oldum. Yarışmada jüri haricinde en büyük destek halktan geliyor. Bugüne kadar beni destekleyen ve SMS gönderen herkese teşekkür ediyor, en derin saygılarımı iletiyorum" dedi.
Sonucu SMS`ler Belirleyecek
Son iki haftada jüri puanının olmayacağını hatırlatan Popstar Recep, sonucun SMS ile belirleneceğini hatırlattı. Tanyıldız, " Yarışma başladıktan sonra dileyen herkes SMS gönderilebilir. Beni destekleyenler program boyunca RECEP yazıp boşluk bırakarak 3095 `e gönderebilirler. Hemşerilerim ve beni destekleyen Türkiye`nin her tarafındaki izleyicilerimiz diledikleri taktirde aynı telefondan 10 tane SMS gönderebilirler. Recep Tanyıldız olarak bu yarışmada Adıyaman`ı ve bölgemizi temsil ediyorum. Tüm Türkiye`den destek bekliyorum fakat temsil ettiğim Adıyaman İlinden ve bölgemizdeki diğer illerden daha fazla destek bekliyorum. Bir başarı yakalarsam bu hepimizin başarısı olacaktır" diyerek destek istedi.
Desteğimiz Devam Edecek
Recep Tanyıldız`ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren hemşerilerinden Abdulkadir Özbek, Haci Bozkurt ve Abdullah Bektaş, yarışmadaki performansı ile Kahta’yı Adıyaman`ı ve bölgeyi en iyi şekilde temsil eden Recep Tanyıldız`ı kutlayarak desteklerinin devam edeceğini belirttiler.
Editör: Adıyaman Haber