Sanayicilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda Türk Telekom tarafından ihalesi ve uygulaması gerçekleştirilen  projenin maliyeti 70 bin TL olarak açıklandı.

Konu hakkında basın açıklaması yapan Kahta Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, "Bakır hatlarla geçici olarak sanayicilerimize sunduğumuz internet ve telefon hatlarında zaman zaman problemler yaşanıyordu. Fiber optik dönüşüm projesimizi tamamlayarak bu problemi ortadan kaldırdık." dedi.
 Kaymakam Kaya sözlerine şöyle devam etti:

"Hızlı bir büyüme trendi yakalayarak ilçemizin en önemli kurumlarından biri olan Kâhta Organize Sanayi Bölgesi olarak sanayicilerin tüm ihtiyaçlarını yerine getirerek yatırım taleplerini arttırmaya devam ediyoruz. Türk Telekom tarafından icra edilen fiber dönüşüm projesi ile bölgemizin internet ve telefon ağı güçlendirildi. Bu projenin gerçekleşmesinde başından beri takipçisi ve destekçisi olan TBMM Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın'a, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, değerli kurum amiri arkadaşlarımıza ve Türk Telekom çalışanlarına yönetim kurulumuz ve sanayicilerimiz adına çok teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha