Seçim çalışmaları kapsamında Kahta’da köy gezilerine devam eden AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, AK Parti Kahta Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.
Burada konuşan Toprak, 28 Şubat’ın 22’nci yıl dönümü ve yaklaşan yerel seçimlerin önemine ilişkin açıklamarda bulundu.
28 Şubat’ta müslümanlara yapılan zulümleri hiç unutmadıklarını ifade eden Toprak, AK davaya sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.
Milletvekili Toprak konuşmasında, “28 Şubat’ı unutmayacağız. O günlerde Müslümanlara nasıl zulümler yapıldığını, ezanların nasıl susturulduğunu çok iyi biliyoruz. Çocukları askerde olan başörtülü annelerimiz kışlalara alınmadı. Başörtülü kardeşlerimiz, emekleriyle kazandıkları üniversitelerden yaka paça dışarı atıldı. Adeta terörist muamelesi gördüler. Öz evlatlarımızın hakları ellerinden alındı. O insan hakları diyenler, özgürlük diyenler 28 Şubat’ta neredeydiler? Her yerden kuşatmaya çalıştılar. Parti kapatma davaları, gezi olayları, 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz darbe girişimini yaşadık. Bütün bunlar milletimizin iradesine yönelik yapılan saldırılardı. Bu şer odakları milletimizin iradesini hiçe saydılar. Milletimize siz asla iktidar olamazsınız dediler. Emin olun, bu dava bir gün düşerse, 28 Şubat’ı yeniden canlandırılar.” dedi.
-"TÜRKİYE AK PARTİ İLE ŞAHA KALKTI"
Milletvekili Toprak, AK Parti kurulurken Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediğini hatırlatarak, şöyle devam etti:
“Bilinmelidir ki bu yıkılışlar, yeni zaferlerin de müjdesi olmuştur. Onun için Türkiye’de bir lider doğdu. Hatırlarsınız, herkes Türkiye’de bir lider çıksa da güçlü Türkiye’yi inşa etse diyordu. İşte, güçlü Türkiye’nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan 2002’de AK Parti’yi kurdu. Türkiye, AK Parti ile şaha kalktı. Hamd olsun, Türkiye şuanda Avrupa’nın 7., Dünya’nın ise 17. Büyük ekonomisi. Türkiye artık kendi tankını, topunu, tüfeğini üretmeye başladı. 2 yıl sonra yerli otomobilimizi üreteceğiz. Kendi savaş gemilerimizi üretiyoruz. Aynı zaman’da bunun ihracaatına da başladık. Pakistan’a savaş gemileri sattık. Türkiye artık Dünya’da söz sahibi bir Ülke konumuna geldi. Ama bazı Ülkeler bundan rahatsızlar. Terör örgütlerine destek veriyorlar. Terörü Türkiye’nin başına bela etmeye çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar. Kutlu yürüyüşümüze mani olamayacaklar. Biz, durdurmaya çalışanlara milletimiz artık müsaade etmeyecektir. Bundan en ufak bir şüphe dahi duymuyoruz. Gece gündüz demeden, milletçe, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız.”
-"BU SEÇİM TARİHİ BİR ÖNEME SAHİPTİR"
“Yine önemli bir seçime gidiyoruz. Kahta’mız, Adıyaman’ımız bizim için çok önemli. Çok kıymetli, liyakat sahibi bir Belediye Başkan Adayımız var. Engin Akel, Kahta’ya iyi bilen, Kahta’ya sevdalı bir Başkan Adayımız. Aynı zamanda iyi bir kadrosu var. Daha önce Belediye Başkanlığı yapmış Mehmet Yasin Erdem, ayrıca Ömer Yılancı, Mehmet Kaya, Mehmet İnal, Sırrı Öztürk ve Ramazan Çakmak gibi önemli isimler var. Liste de bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Her biri Kahta’mız için büyük bir değerdir. Mesele, memleketimizin kalkınması ve gelişmesidir.”
-"AKEL’İN ARKASINDA 4 MİLLETVEKİLİ VAR"
“Bakın, Engin Akel Başkanımızın arkasında 4 Milletvekili var. Bakanlar var. Sayın Cumhurbaşkanımız var. İnşallah seçildiğinde, memleketimiz için yapacağı çok iş olacak. Ama başka bir partinin belediye başkan adayı seçildiği zaman, sadece onu belediye başkanı seçmiş olacaklar. Memleketime, Kahta’mıza hiçbir faydası olmayacak. Milletvekili yok, Bakan’ı yok. Ne yapabilir Kahta için? Hiçbir şey yapamaz. Bizim derdimiz memleketimizin daha da kalkınması ve büyümesidir. Onun için Engin Akel diyoruz. Emin olun güzel hizmetler yapacak. Şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Sayın Belediye Başkanımız Abdurrahman Toprak’a teşekkür ediyorum. İnşallah destek, teveccüh ve dualarınızla Engin Akel’i Belediye Başkanı olarak seçeceğiz ve Kahta’mıza ilk günki aşkla güzel işler yapacağız. Adıyaman Milletvekilleri olarak memleketimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha