AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, ilçe temasları kapsamında AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği aylık daraltılmış danışma meclisi toplantısına katıldı.

Toplantının ardından İlçe Başkanı Bedir Yeni ile birlikte onlarca hemşerisi ile birebir görüşen Milletvekili Toprak, talepleri alarak anında çözüm için ilgili mercilerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Adıyaman’ın daha fazla kalkınması için büyük bir gayret içinde olduklarını belirten Milletvekili Toprak, hemşerilerinin sorunlarını da yerinde dinlemek ve anında çözüm bulmak için Halk Günü buluşması düzenlediğini belirtti. 
Alınan her notun takipçisi olduklarını ifade eden Milletvekili Toprak, “Bugün ilçe başkanımızla birlikte buraya gelen vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve anında çözüm üretmek için buradayız. Hem hemşerilerimizin dilek ve temennilerini dinliyor, hem de onlarla hasbihal ediyoruz. Bu tür buluşmalarla varsa bir eksik, bunu bizzat yerinde görüp tespit ederek çözüme kavuşturmuş oluyoruz. Bunu yapmak mecburiyetindeyiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, 'benim vatandaşlarımla ilgilenmeyenler vebal altındadır'. Allah’a hamd olsun. AK Parti tüm ihtiyaçları giderebilecek güçtedir. Bizler bu milletin hizmetkârıyız. Bugün de, yarında milletimizin yanında olmayı büyük bir aşkla sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha