Muhtar  Abdulbaki Güzel tarafından hayata geçirilen "Fazla elbiseni getir, mağduru sevindir "projesi ile ihtiyaç sahibi kişilere yönelik açılan giyecek dağıtım noktası taktir topluyor.

Muhtar  Güzel, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeyi mahalle sakinlerinin desteği ile hayata geçirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kısa sürede esnaf ve vatandaşın desteği ile orası bir giyim mağazası haline dönüştürüldü. Ben muhtar olmadan öncede bir çok STK’da gönüllü olarak çalıştığım için bu gibi projeleri hayata geçirmekte pek zorlanmadık. Etrafımızda maddi durumu düşük çok sayıda aile var. En temel ihtiyaçlardan bir tanesi de giyindir. Kısa sürede için ‘’Fazla elbiseni getir, mağduru sevindir’’ projesini hayata geçirdik. Esnaf ve vatandaşın getirdiği elbise ve ayakkabılar ile bir çok ailenin ihtiyaçlarını karşıladık ve karşılamaya devam ediyoruz. Emeği geçen hayırsever esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Muhtar Güzel, daha öncede tek göz odada yaşayan maddi durumu iyi olmayan bir aileye hayırseverlerin desteği ile yeni bir ev yaparak aileyi sevindirmişti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha