Öğrenciler için gönderilen kışlık ayakkabı ve giysi malzemeleri Konya’dan Kahta’ya kargo aracılığı ile gönderildi.

Yardım paketleri Bağbaşı Köyü Ortaokulu Müdürü Tahsin Özbek tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere teslim alındı. Daha sonra yardım malzemeleri Okul Müdürü Tahsin Özbek, Kahta 02 Sporlu Erdi Taşkent ile eşi Serap Taşkent ve okul öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Okul bahçesinde yapılan yardım dağıtım töreninde konuşan Bağbaşı Köyü Ortaokulu Müdürü Özbek, yardımları gönderen Konyalı işçilere ve yardımların ulaşmasında öncülük eden Kahta 02 Sporlu Erdi Taşkent ve eşi Serap Taşkent’e teşekkür ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gençler, sevgili öğrenciler, kış şartları ve okulumuzdaki bazı öğrencilerin ihtiyaçlarını düşünen Kahta 02 Spor oyuncusu Erdi Taşkent ve eşi Serap Taşkent’in birlikte organize ettiği, bununla birlikte Konya’da özel bir firmada çalışan işçi ağabeyleriniz ve ablalarınızın katkıları ile hepinize ayaklarınız üşümesin diye bot ve giysi yardımları gönderilmiştir. Yapılan bu desteklerin sizlerin ileriye dönük olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşabilmeniz için örnek teşkil etmesini umuyoruz. Buradan Konya’daki işçi ağabeyleriniz ve ablalarınıza, bu organizasyonun başını çeken Serap Hanım ve Erdi Bey’e, aynı zamanda dışarıdan katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz."

Yardım dağıtım törenin ardından Okul Müdürü Tahsin Özbek, yardımların ulaşmasında öncülük eden Kahta02 Spor’lu Erdi Taşkent ve eşi Serap Taşkent’e teşekkür plaketi takdim etti.

Hediyelerini alan öğrenciler ise yardımları gönderen Konyalı işçilere, yardımların ulaşmasında öncülük eden Kahta02 Sporlu Erdi Taşkent ve eşi Serap Taşkent’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha