Kısa adı KOMADER olan Kommagene Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri bir süre önce cemiyetlerini ziyaret eden Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner`i Kahta`daki Bürosunda iade-i ziyarette bulundular.

KOMADER Başkanı Haci Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve bazı cemiyet üyeleri birlikte Milletvekili Metiner`i ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan KOMADER Başkanı Haci Bozkurt, cemiyet olarak kendilerine bir adım yaklaşanlara iki adım yaklaştıklarının altını çizerek şöyle konuştu: " KOMADER olarak bölgenin en aktif ve ciddi gazeteciler cemiyetinden biriyiz. Sayın Vekilimiz bir süre önce cemiyetimizi kalabalık bir grup ile ziyaret etti. Ziyaret sırasında maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olduğunun altını çizerek cemiyetimize olan yakınlığını dile getirmişti. Bizler de Milletvekilimize bu gün bir iade-i ziyarette bulunduk. Bizler KOMADER olarak Kahta için bir çivi çakmaya çalışan heyanında olmaya hazırız. Kahta`ya hizmet getirmeye çalışan tüm siyasetçilere ve bürokratlara her zaman destek olduk, bundan sonra da destek olacağız" diye konuştu.
Kommagene Gazeteciler Cemiyeti yönetici ve Üyelerini kabul eden Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Metiner, Kahta`da böyle ciddi bir Basın Kuruluşunun bulunmasından mutlu olduğunu kaydederek şöyle konnuştu : " KOMADER`in Kahta`da çok ciddi bir cemiyet olduğunu gözledim. Üyelerinin çoğunu yakınen tanıyorum. Kahta`nın kalkınmasında ve Kahta`ya hizmet gelmesinde ciddi katkıları oluyor. Siyasilere ve bürokratlara yaptıkları eleştirler bizim için hizmetin gelmesinde en güzel vesile oluyor. Yazılan haberleri Ankara`da delil olarak bürokratlara gösterip Kahta`ya hizmet getirilmesi daha da kolaylaşıyor. Basından istediğimiz tek şey lütfen hiç bir zaman hissi davranmayın ve olayları araştırmadan da yazmayın" dedi.
Editör: Adıyaman Haber