Kahta OSB’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam  Doğan, yetkililerden bilgi aldı.

Kahta OSB’nin Kahta’nın üretim ve istihdam konusunda adeta can suyu olduğuna işaret eden Doğan, Kahta OSB’de yatırım, üretim ve istihdam sağlayan tüm sanayicilere teşekkür etti.

Doğan,çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında, "Kış şartlarından dolayı çalışmalarımız aksadı ancak Kahta OSB’yi haziran ayı sonunda modern bir görünüme kavuşturacağız."dedi.

-"KİLİTLİ PARKE YOL ÇALIŞMASINA BAŞLIYORUZ"

Doğan, doğalgaz kazı çalışmaları sebebiyle hasar gören yolların tamamının kilitli parke ile bakım-onarımı yapılacağını belirterek, "Bu kapsamda ilk etapta 10 tır dolusu parke bölgemize intikal ettirildi. İkinci etapta ise 13 tır daha gelerek yapacağımız iş planlamasından sonra en kısa sürede çalışmalar başlanacaktır. Çalışmaların haziran ayı sonuna kadar bitmesini hedefliyoruz."şeklinde ifade etti.

-"BÖLGE KAMERA SİSTEMİ İLE KORUNACAK"

Bölge girişinde meydana gelen çökme sebebiyle alt yapı malzemeleri temin edilerek atık ve yağmur suyu kanallarının onarıldığını ifade eden Doğan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yaptığımız planlama ile bölge girişini ağır yük araçlarının rahat geçiş sağlayabileceği geniş bir kavşağa dönüştüreceğiz. Haziran’da alt ve üst yapının tamamlanması ile birlikte bölgemizde doluluk oranının yükseldiği 1. etapta fabrika ve sosyal tesislere kolaylıkla ulaşılması için yönlendirme levhaları kuracağız.Yine kısa vadeli planlarımız arasında bölgemizin güvenlik ihtiyacını karşılamak amacıyla güvenlik kamera sistemi ile donatacağız. Böylece OSB’nin güvenlik ağını kontrol altında tutacağız."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha