OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber faaliyet gösteren işadamlarını ziyaret eden Kahta Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, üretim bölümlerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Kaymakam Kaya, “Özellikle tekstil sektöründe ilçemizin iş gücü ve üretim potansiyeli giderek artıyor. OSB’deki yatırım teşvikleri ile beraber kısa vadede ilçemizdeki tekstil sektörü canlanıyor.”dedi.

Kaya konuşmasında şunları söyledi:

“Tarihi bir kararla bölgemizin 6. bölgeye alınması beraberinde yatırım taleplerinin büyük bir ivmeyle artmasını sağladı. Bu nedenle yönetim kurulu olarak sanayicilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla aralıksız çalışıyoruz.  2. etabın açılması, idari bina, enerji nakil hattı ve caminin yapılması noktasında bölgemizin en acil ihtiyaçlarımızı masaya yatırıyor, TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Aydın’ın, Sayın Valimizin de desteklerini alarak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. En kısa vadede ise tüm alt yapı ihtiyaçlarımızı tamamlayarak bölgemizi daha da cazibeli hale getireceğiz” 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha