Adıyaman'ın ilçesi Kahta'da Organize Sanayi Bölgesin'de Açıl Susam İşletme ile şehir merkezinde Karakuş Pastanesi adıyla yıllardır esnaflık yapan Reşit Karakuş'un evlatları Engin, Ahmet ve Metin Karakuş kardeşler "biz bize yeteriz" kampanyasına ve Kahta Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı'na da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplam 100 bin TL bağışta bulundu.

Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan'ı makamında ziyaret eden Engin ve Ahmet Karakuş kardeşler, bağış hakkında bilgilendirdi. 

Doğan, ziyarette yaptığı konuşmasında, "Bu zor günlerde elini taşın altına koyarak devletine ve milletine sahip çıktılar, teşekkür ediyoruz."dedi.

-"BAĞIŞLAR İNŞALLAH DAHA ÇOK KENETLENMEMİZE VESİLE OLUR"

Ülke ve millet olarak zor bir dönemden geçildiğini dile getiren Doğan, şunları ifade etti:

"Bu millet kökü ve tarihi itibariyle büyük badireler atlatmış ve her zorluğun üstesinden gelebilmiştir. Korona virüs salgınıyla başlayan zorlu süreci ise birlik ve beraberlik hisleri ile hareket ettiğimizde en kısa sürede atlatacağımıza inancım tamdır. İşte ilçemizde bunun en büyük örneklerinden biri olan, hayırseverliği ve saygınlığı ile yıllardır esnaflık yapan Karakuş ailesinin sosyal sorumluluk bilinci ile yaptğı bu bağış için şahsım ve vatandaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde yapılan bu bağışlar inşallah daha çok kenetlenmemize vesile olur."dedi.

-"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Engin Karakuş ise, 33 askerin şehit edilmesi ile başlayan ve korona virüsün toplumda oluşturduğu korku ve panikle ekonomide oluşabilecek sıkıntılı süreçle devam eden bir dönemde devletin ve milletin yanında olduklarını söyledi.

Karakuş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi çağrısına kayıtsız kalmamak ve milletimizin bu zor gününde yanında durmak için kazandıklarımızı sosyal sorumluluk bilinciyle paylaşıyoruz. Sorumluluk sahibi bu millet var oldukça aşamayacağımız engel yoktur. Her dönemde ve her şartlarda imkanlarımız elverdikçe devletimize ve milletimize destek olmaya devam edeceğiz."dedi.

Karakuş kardeşler, Barış Kalkanı döneminde İHA ve SİHA teknolojisinde kullanılmak üzere TSK Güçlendirme Vakfı'na yine 100 bin TL bağışta bulunmuşlardı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha