Kahta Yavuz Selim Ortaokulu’nda düzenlenen program çerçevesinde çocuklar, çocuk kitap yazarı Hilal Doğru ile buluşarak hem söyleşi dinleme hem de kitaplarına ulaşma imkanı buldu.Programa katılan öğrenciler yazma ve yazarlık konusunda yazar Hilal Doğru’ya sorular sorarak yazma serüveni konusunda bilgi edindi. Okumanın önemi üzerinde duran her yazar, yazar olmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulunarak öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Öğrencilere içinizde yazma azmi varsa asla bırakmayın diye tavsiyelerde bulunan yazar Hilal Doğru, öğrencileri yazmaya teşvik ederek büyük bir ışık kaynağı oldu.

Program sonunda yazar Hilal Doğru, Bozuk Para, Farisin Kozası ve Garip Gezegen Suhan adındaki 3 kitabını imzaladı. Öğrencilerin hem söyleşiye ve hem de kitaplara karşı çok büyük bir ilgi gösterdiği programa öğrenci velileri de büyük bir ilgi gösterdi.

Yazar okur buluşmalarının öğrencilerde farkındalık oluşturacağına dikkat çeken Kahta Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü İbrahim Sandal, kitapların öğrencilerin gelişiminde ve birçok yeteneğinin gelişmesinde de önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, yazar Hilal Doğru ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zini Abdullah Aslan Anaokulundan tiyatro gösterisi Zini Abdullah Aslan Anaokulundan tiyatro gösterisi


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber