Yaz mevsiminin sonlarına yaklaşırken, Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Haziran ayından bu yana düzenlediği yaz okullarının da sonlarına gelindi. Uzun yaz tatilini, İlçe Müdürlüğünün ücretsiz düzenlediği yaz okullarıyla renklendiren Kâhtalı çocuklar; Badminton, Basketbol, Futbol, Karate, Tenis, Atletizm, Voleybol gibi branşlara katılarak dolu dolu bir yaz geçirirken aynı zamanda spor bilgisi de öğrendiler.
 Yaz tatillerinin yaz okuluyla beraber çok güzel geçtiğini belirten çocuklar, yeni arkadaşlarda edindiklerini söylediler.

 Veliler de Kahta Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi birlikteliğiyle düzenlenen ücretsiz yaz okullarından memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler, “Çocuklarımız yaz okuluna gelmek için çok hevesli, öğretmenlerini de çok seviyorlar. Aldıkları eğitimin faydasını görüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz”ifadesini kullandılar.
 
İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslar sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz, tatillerini ve boş zamanlarını spor ile değerlendirerek yeni arkadaşlar edindiler.  950 sporcumuzu sporla buluşturan ve sporu sevdiren antrenör ve eğitici arkadaşlarımızı kutluyor, sporcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum"dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha