İlçede açılan yaz spor okullarına devam eden okul öğrencileri bin 400 çocuk 3 ay boyunca basketbol, voleybol, atletizm, karate, badminton, futbol, jimnastik, judo ve teakwondo branşlarında eğitim aldı.

Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek Çocukların yaz okulunda yeni beceriler kazandığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Çocuklarımızın yeni becerilerini kazandığı bir sezonun sonundayız. Yaz Spor Okullarımızın kapanış etkinliklerinin içerisindeyiz. Yaklaşık bin 400 çocuğumuz, 11 eğitmenimiz tarafından 3 ay boyunca eğitilerek kabiliyetlerine göre çeşitli spor dallarında hem becerilerini arttırdılar hem de eğlendiler. Çocuklar yeni arkadaşlık ilişkileri kurmaya gayret ettiler. Çocuklarımız dolu dolu başarılı bir sezon geçirdi. Bunun yanında çocuklarımızın farklı alanlarda bir takım eğitimler vermeye gayret ettik. Bu sezonda en az sporcular kadar ailelerinde spora ilgi alaka göstermeleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Spor camiası olarak hep birlikte günden güne büyük bir aile oluyoruz."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha