Ziyaretler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Şube Müdürü İsmail Öner, Ar-Ge Birimi Sorumlusu Lütfü Başli ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Murat Ardıç okulları ziyaret ediyorlar.

Ziyaretlerin amacına ilişkin yapılan açıklamada, Okullardaki durumu yakından görmek, ihtiyaçları yerinde tespit etmek, TEOG Sınavları ile ilgili çalışmaları takip etmek,  değerlendirmek ve bilgilendirme yapmak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Erdemli ve Başarılı Birey Projesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Çalışan Öğretmen ve Üreten Nesil Projesi ile ilgili tanıtım yapmak  ve yapılan çalışmaları denetlemektir. Bu amaç doğrultusunda Körgüden İlk ve Ortaokulu, Bostanlı Ortaokulu, Bostanlı İlkokulu, 125. Yıl Sıraca İlk ve Ortaokulu, Erikli Aktaoprak İlk ve Ortaokulu, Akıncılar İlkokulu, Akıncılar Ortaokulu, Akıncılar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Karatilbe Birleştirilmiş Sınıflı İlkokuluna ziyaretler gerçekleştirildi denildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tünçmen ise Hızlı bir şekilde tüm okullarımızı ziyaret edeceğiz. Hedefimiz 1. TEOG Sınavı öncesi tüm okullarımıza ulaşmaktır. Okullarımızın sıkıntısız ve motivasyonu yüksek bir şekilde eğitim – öğretime başlamalarını ve öğrencilerimizin de sınavlara hazırlıklı girmelerini sağlamaktır şeklinde görüşlerini beyan etti.

Okul ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

PHA
 

Editör: Adıyaman Haber