Çobanlı Mahallesi'nde yapımı devam eden 24 derslikli ilkokulda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çobanlı İlkokulu’nu tam 8 milyon 735 bin liraya ihale edildiğini ifade eden Kaya, "2019-2020 Eğitim ve Öğretim dönemine yetiştirmeyi hedefliyor ve derslik sayımızı arttırarak tekli eğitim modelini tamamen ilçemize yerleştirmek istiyoruz. dedi.

Kaya, özellikle Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın ilçedeki milli eğitim yatırımlarına son derece önem verdiğini vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Devletimiz Doğu-Batı ayrımı yapmadan her yere yatırım yaparak vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyor. Bizler de devletin birer mümessili olarak elimizden gelen tüm emek ve gayreti göstererek çalışıyoruz. İlçemizdeki sanayi, tarım, sosyal ve kültürel donatılarla beraber milli eğitim yatırımları da aralıksız sürüyor. İşte tekli eğitim modelinin tamamen ilçemize yerleşmesi ve çocuklarımızın daha rahat şartlarda eğitim almaları için Çobanlı mahallemizde 24 derslikli ilkokulu inşa ederek en kısa sürede hizmete sunacağız. Bu önemli yatırımların ilçemize getirilmesinde sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere sayın valimize, her yatırımda olduğu gibi bu projenin gerçekleşmesinde ve kaynak ayrılmasında büyük emeği olan milletvekilimiz Ahmet Aydın’a, İbrahim Halil Fırat’a, M. Fatih Toprak’a, Yakup Taş’a ve emeği geçen diğer kurum amiri arkadaşlarımıza vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha