Ankara Kızılcahamam’da 3.'sü düzenlenen İlçe Temsilcileri Kampında, Kahta TÜGVA birincilik ödülünü, Kahta TÜGVA İlçe Temsilcisi Lütfü Başlı, TÜGVA Genel Başkanı Sayın Enes Eminoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erkan Kandemir’den aldı.

Adıyaman TÜGVA merkez ilçe dahil 9 ilçedeki teşkilatlanması ve 10 bine yaklaşan üye sayısıyla ve ortaokul, lise, üniversitedeki teşkilatlanmasıyla Türkiye genelinde örnek bir teşkilatlanma oldu. 

İl Başkanı İdris Toprak, konuyla  ilgili  yaptığı açıklamada, şunları  ifade  etti:

"Bu başarıda katkısı olan bir önceki dönem ilçe temsilcimiz Mehmet Öztürk ve yeni dönem ilçe temsilcimiz Lütfü Başlı, Kahta Teşkilatına, il yönetimine Kahta Kadın Alile Koordinatörümüz Şerife Kaya ve ekibine lise ile ortaokul temsilcilerine, bir önceki dönem ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Gazi Kaya ve mevcut  Kaymakamımız Sayın Saadettin Doğan’a,  önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Toprak ve yeni dönem Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya  ve gençlerin abisi  Adıyaman AK Parti Milletvekilimiz Ahmet Aydın  ile  tüm Vekillerimize, kurum amirlerine milli ve yerli bir gençliğin yetişmesi için taş üstüne taş koyan herkese şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah 2023-2053-2071 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.’’

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha