Adıyaman Kahta OSB'ye arıtma tesisi için yapılacak fizibilite çalışmaları, yönetim kurulu toplantısıyla masaya yatırıldı.

Kaymakam ve Kahta OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdil Koç, yaptığı açıklamada, “Arıtma tesisi kurulumu için yoğun çalışıyoruz. Fizibilete çalışmalarına başladık. Temennimiz en kısa sürede bu tesisi Kahta OSB'ye kazandırmaktır.” dedi.

Kahta OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Zeynel Çelik'in ofisinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına Kaymakam ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdil Koç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, yönetim kurulu üyesi ve ATSO Temsilcisi Zeynel Çelik, diğer yönetim kurulu üyeleri Sırrı Köse, Mustafa Kandemir ve OSB Müdürü Yusuf Uluçay katıldı. Adıyaman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan ise toplantıya daha sonra katılarak yönetim kurulu ile istişare etti.

Öte yandan 2. etabın sanayicilerin talepleri doğrultusunda imar hazırlıklarının masaya yatırıldığı toplantıda Kaymakam Koç; "Kahta OSB ilçemizin en önemli iş ve yatırım alanı. Nüfus potansiyelimizi de göz önüne alarak üretim alanlarımızı, buna bağlı olarak istihdam sayılarını arttırmak gerekmektedir. Bütün bu taleplerimize en etkili cevap olarak Kahta OSB 2. etabın da faaliyete geçmesi yönündedir. Gerekli tüm etüd çalışmalarını değerli yönetim kurulumuzla beraber aralıksız sürdürmekteyiz. Diğer yandan OSB Giriş kapısının yapılabilirliği noktasında çalışmalarımız sürüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha