Düzenlenen programa Kahta kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta ilçe başkanı Bedir Yeni, Kulüp başkanı Abdullah Özkan, Takım çalıştırıcısı Osman Özkan, sporcular ve yakınları katıldı.

AK Parti Kahta ilçe başkanı Bedir Yeni, yaptığı kısa konuşmasında, sporcuları tebrik ederek, her zaman yanlarında olacaklarını ve destek vereceklerini söyledi.

Kahta kaymakamı Ahmet Gazi Kaya da “ Daha önce bana şampiyon olacağınızı söylemiştiniz. Ben de inşallah demiştim. Sözünüzde durdunuz. Kahta’ya şampiyonluk getirdiniz. Sizi kutluyorum. BAL liginde de aynı başarıyı gösterip Türkiye üçüncü ligine çıkmanız için elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz” dedi.

 

Başkan Toprak’tan 500 Bin TL

 

Kahta Dirilişspor yönetici ve sporcularını kutlayan Kahta Belediye başkanı Abdurrahman Toprak, “ Size yarın 50 bin TL prim vereceğim. Daha sona aralıklarla yardımda bulunup prime vereceğim paranın dışında toplam 500 bin TL destek çıkacağım. İlçemize getirdiğiniz şampiyonluk iççin Dirilişspor’un yönetici, çalıştırıcı ve sporcularını tek tek kutluyorum. Öğrendiğim kadarı ile 2 sporcunun dışındaki bütün oyuncular Kahtalı. Bu da benim için büyük bir onurdur. Bundan sonra yalnız değilsiniz. Kâhta’yı Türkiye üçüncü ligine taşıyacağınızdan hiç şüphem yoktur. Başarılarınızın devamını bekliyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra toplu fotoğraf çekildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha