Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi tarafından Adıyaman genelinde görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen tenis turnuvasında Kahta Devlet Hastanesi’ni temsil ederek birinciliği elde eden Yusuf Alan, Başhekim Dost tarafından ödüllendirildi.

Başhekimlik makamında gerçekleşen ödül törenine, Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, Başhekim Yardımcısı Dr. İshak Karakurt,  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İlhan Aslan ve Müdür Yardımcısı Kadir Kurt katıldı.

Hastane çalışanlarının sağlık alanında gösterdikleri başarıyı, katıldıkları spor etkinliklerinde de gösterdiğini ifade eden Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Tenis turnuvasında hastanemizi temsil eden ve müsabakalar sonucunda şampiyon olarak hepimizi gururlandıran arkadaşımızı kutluyorum. Bu organizasyon hem hastanemiz hem de diğer hastaneler arasında birliğe, beraberliğe ve muhabbete vesile oluyor. Bu organizasyonda büyük katkıları bulunan Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Barutçu ve emeği geçen diğer herkese teşekkür ederim” dedi.

Verilen plaketten dolayı memnun olduğunu ifade eden Yusuf Alan ise, “İnsan inanarak yaptığı her şeyden netice alıyor. Hastanemizi temsil ettiğim için çok mutluyum. Bundan sonra da üzerime düşen ne var ise yapmaya hazırım” diye konuştu. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha