“Tam kapanmayı fırsata çevirdik” 

Kısıtlama günlerinde Kahta’nın işlek yollarında onarım ve beton asfalt çalışmalarına hız veren Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 17 günlük tam kapanmamayı fırsata çevirdi.

Karşıyaka Mahallesi 4013 No’lu sokak, Fatih Sultan Mehmet, Atatürk Caddesi, Yakup Canpolat Caddesi, Hacı Üzeyir Efendi Caddesi, Girne Mahallesi 6007 No'lu sokak beton asfalt serimi gerçekleştirdi. 

Yardımlar artarak sürdü

Kahta’da ihtiyaç sahiplerine her zaman desteğini sürdüren Kahta Belediyesi sosyal yardım ekipleri tarafından 17 günlük tam kapanma da ve Ramazan ayının olmasından dolayı Yaklaşık 2 bin aileye gıda kolisi yardımı yapıldı.

Sokaktaki sahipsiz candostlar unutulmadı

Kahta genelinde patili dostların tam kapanma günlerinde rutin çalışmalarına sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere kentin muhtelif alanlarında kuru mama ile besleme çalışması gerçekleştirildi. 

Başkan Turanlı’dan teşekkür

17 günlük tam kapanma günlerinde sahada özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Tam kapanma sürecini fırsata çeviren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu anlamda halkımızın mağdur olmaması için pandemi kısıtlamasından faydalanarak ilçemizin işlek yollarını sil baştan yeniledik ve yenilemeye devam ediyoruz. Tam kapanma döneminde tedbirlere riayet eden tüm vatandaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha