Kahta Belediyesi Savcı Düğün Salonunda belediyenin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine 2500 kişi katıldı

İftar Programına katılan misafirler, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman yardımcısı Halil Geyik ve Müdürleri tarafından karşılandı. İftar programına Kuran tilaveti ve okunan mevlit ile başladı.
Düzenlen iftar yemeğine, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Av.İbrahim Halil Fırat.Kahta İlçe Kaymakamı.Metin ESEN.Cumhuriyet Başsavcısı Aslan Barlık. Ak parti´Adıyaman İl genel Meclis üyeleri. Akparti Kahta İlçe Teşkilatı.Şehit ve Gazi Aileleri kurum müdürleri STK Temsilcileri, dernek başkanları katıldı.
İftar Öncesi bir konuşma yapan.Kahta Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Toprak, İslam dünyasının kanayan yarası Filistin topraklarında yükselen acı, feryat ve gözyaşının bir kez daha yürekleri dağladığını Ramazan ayında tüm insani değerleri siyonist İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail`i kınıyor ve lanetliyoruz" dedi ayrıca buraya kadar gelip yemeğe katılan bütün herkeseayrı ayrı teşekkür ettiklerini ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirti Fatihalar okundu Dualar edildi
Editör: Adıyaman Haber