Kahta Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe’de eğitim gören 15-27 yaş aralığındaki orta, ağır, zihinsel ve otizmli öğrencilerin kullanabilecekleri özellikte spor odası yaptı.
Okulunda düzenlenen açılış törenine Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Öner ve Mehmet Bayram, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Şevket Erşahin, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü Görevlisi Mustafa Demir, Zabıta Müdürü Hasan Çetinkaya, basın mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, “Bu spor odasının hazırlanmasında Kubilay İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Özcan Ercan öğretmenimizin aracılığı ve girişimleriyle gece gündüz demeden çalışarak bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlanması sağlanmıştır. Bu süreçte Özcan Ercan öğretmenimize Okul Müdürü Abdullah Çetinkaya, Müdür Yardımcıları Orhan Bozkurt, Ramazan Tünçmen, Ramazan Deniz, öğretmenlerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz de yardımcı olmuşlardır. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) Yönetim Kurulu’na ve kıymetli üyelerine de öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra Kaymakam Kaya, spor odasında çeşitli spor etkinliklerinde öğrencilerle birlikte spor yaptı. Tören sonunda ise Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya tarafından spor odasının yapımında büyük emeği geçen Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı’na verilmek üzere Kubilay İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Özcan Ercan’ plaket takdim edildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha