İhtiyaç sahibi Göçer ailesinin yardımına İstanbul’daki THY çalışanları yetişti. Adıyamanlı Ömer Faruk Karakuş, öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında toplanan 15 bin 521 TL aileye teslim edildi.

Toplanan paralar emekli imam hatip Fehmi Karakuş ve merkez vaizlerinde Dr. Yılmaz Arı tarafından mağdur baba Ahmet Göçer'e teslim edildi. Duygulu anların yaşandığı ziyarette mağdur aileye yardım yapan hayırsever için Dr. Yılmaz Arı tarafından dua edildi.

Oğlu Ömer Faruk Karakuş ve iş arkadaşı olan THY çalışanları tarafından 15 bin 521 TL toplandığını söyleyen Fehmi Karakuş, "Ahmet Göçer kardeşimiz oldukça mağdur durumda. Evde engelli bir çocukla birlikte okula giden diğer çocukları da var. Tek temennimiz devlet kurumunda taşeron işçi olarak çalışan babanın yeniden işe alınmasıdır. Evde bulunan engelli çocuğumuzun sağlık giderleri devletimiz tarafından karşılanıyor. Ancak engelli çocuğuyla birlikte farklı illere giden ailenin bir geçimi olmadığı için maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalıyorlar. Devletimizin vermiş olduğu engelli maaşı dışında bu ailenin hiçbir geçimi yok. İşini kaybeden babaya bir nebzede olsa yardım ederek toplanan 15 bin 521 TL'yi ailemize teslim ettik. İstanbul'da yaşayan oğlum Ömer Faruk Karakuş ve THY çalışanlarına çok teşekkür ederim. Birkaç gün içinde toplanan bu parayla ailemize katkı sağlandı. Rabbim herkesin hayırlarını kabul eylesin. Hayırseverler mağdur aileye 05425177813 nolu hattan ulaşabilirler." dedi.

 Ahmet Göçer'de İstanbul'dan ailesine gönderilen nakdi yardımdan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.
 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha