Yapılan ziyaretlerde hasta ve yakınları ile sohbet eden yöneticiler, kayıt işlemlerinden, taburculuğa kadar geçen tüm süreci irdeleyerek, hastaların gözlem ve tespitlerini dinledi.
Ev ziyaretleri sayesinde hasta memnuniyet seviyesinin belirlendiğini ifade eden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı İsmihan Özlem Halvacı, ziyaret edilen hastaların da bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade etti.
Halvacı, “Evlerinde ziyaret ettiğimiz hastalarımızın, aldıkları tedavi ve bakım hizmetlerinden memnun kalması ve ayrıca personellerimizin güler yüzle hizmet ettiklerini ifade etmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Bakanlığımızın bu projesi kapsamında sık sık ev ziyaretlerinde bulunarak, hastalarımızın memnuniyet düzeylerini belirlemiş olacağız.” dedi.
Hastanede tedavi olan hastalardan İsa Kabak ise “Çalışanlar sağolsunlar çok ilgililer, ayrıca yapılan ziyaretlerden, istek öneri ve şikâyetlerimizin olup olmadığının sorulmasından çok büyük onur ve mutluluk duyduk.” diyerek memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber