Kahta Gençlik Merkezi YGS’ye hazırlanan gençler için moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.

Kahta Gençlik Merkez Has  Odasında düzenlenen programa katılımın yüksek olmasından dolayı büyük bir memnuniyet  duyduklarını  belirterek, açılış konuşmasını yapan Kahta Gençlik Merkezi Müdürü M.Nebi Bulut, yaklaşan YGS’den  dolayı öğrencilerin heyecan ve  streslerinin artıklarının bilincinde  olduklarını, bu  amaçla onların moral ve motivasyon ihtiyaçlarını bir nebze  gidermek için bu etkinliği  düzenlediklerini ifade etti.

Bulut, şunları kaydetti:

Sevgili gençler, malumdur  ki  sınav takvimi  yaklaşmakta, sizlerinde  hedeflediğiniz  üniversiteyi kazanmak için daha  fazla çaba gösterdiğinizi  biliyoruz. Başarmanın yolunun çalışmaktan geçtiği hepimizin malumu fakat çok çalışmak yerine düzenli  çalışmanın verimli olduğu denenmiş ve başarıya  ulaşılmış  bir  metottur. İnanıyorum ki  hepiniz  bunun bilincindesiniz
Gençlik Merkezi  olarak  YGS’ye  hazırlanan   gençlere  sürekli destek verdiklerini, ders  çalışmak için uygun sınıflarla  tüm imkanların seferber  edildiğini anlatan Bulut, Gençler  bizim  geleceğimiz, umudumuzdur. Biz  onlara  sahip  çıkmak için gecemizi  gündüzümüze  katıyoruz. Gençlik merkezimizde  sabah  08:00 ile  akşam 22:00’e  kadar kapımız, sıcak ve nezih  ortamı ile  onlara  açıktır. Çünkü biliyoruz  ki yaptığımız  bu  çalışma ve yatırım geleceğimizin temellerini  daha çok sağlam yapacak ve belki  buradan çıkacak bir  gencimiz  ülkemizin   hatta  tüm dünya’nın kaderini değiştirebilir diye konuştu.
Ahlaklı, erdemli ve idealist  gençlerin  bu ülkenin teminatları olduğunu ve bu  gençlerle  iftihar  duyduğunu söyleyen Bulut, şöyle devam etti:

Hepimiz  ülkemiz  üzerinden oynanan oyunları  görüyoruz, bu ülkenin kaç darbe  girişimi  geçirdiğini  siz  gençlerde  şahit  oldunuz. Tankların önüne önce  kendini siper  edenlerin gençler  olduğunu da  tüm dünya’ya  gösterdiniz. Onun için sizlere  ne yapsak azdır.Rabbim hepinizin ayaklarını sabit kılsın’’
Daha  sonra  konuşma yapan Kahta  Ebu Sadık İmam Hatip  Lisesi Okul  Müdürü Mehmet Doğan, etkinliğe ev sahipliği yapan ve düzenleyen  Kahta Gençlik Merkezine teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber