Kahta  Kültür  Merkezinde  düzenlenen  konferansın açılış  konuşmasını Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı  Hakan Özöncel yaptıktan sonra  kürsüye  gelen  Dr. Şaban Kızıldağ,  beklenenden  fazla  yoğun ilginin olması kendisini çok mutlu ettiğini, gelişmenin  ve güçlü bir  ülke  olma için gençlerin dünyayı ve hayatı iyi okumaları gerektiğini  söyledi.
Dr. Şaban Kızıldağ, bugüne kadar yaklaşık 1 milyon insana konferans ve seminer verdiğini belirtti.

Dr. Kızıldağ, kendine has üslubu ile öğrencilere hayatta başarı olabilmeleri için neler yapılması gerektiğini dile getiren  Dr. Kızıldağ, başından geçen ilginç olayları anlatarak mesajlar verdi.

İnsanların günlük hayatta en çok yaptığı şeyin mazeret üretmek olduğunu ifade eden Dr. Kızıldağ, insanların artık mazeret üretmekten vazgeçmesi gerektiğini söyledi. 
Kızıldağ, verdiği konferansın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinlikte gençlerle ve ilçenin kanaat önderleriyle bir araya geldiğini söyledi.
Gençlerin toplumların geleceği olduğunu ifade eden Şaban Kızıldağ, şöyle konuştu: "Geleceğimiz olan gençlerin dünyayı ve hayatı iyi okumaları gerekiyor. Konferansta, gençlerin dünyayı iyi okuyarak dünyadaki yerlerini bugünden daha da sağlamlaştırmaları açısından en önemli ihtiyacın kendilerine olan güveni ve büyük bir bela olan mazeretten kurtulmalarını konuştuk. Gençlerimiz inşallah dünyaya yön verecek. Bunu da Kahta'dan tüm Türkiye'ye duyurmuş olduk"
Konferansta olağanüstü bir atmosfer olduğunu dile getiren Kızıldağ, uzun zamandır böyle bir kalabalık görmediğini, bunun da kendisinde inanılmaz bir etki ve sinerji oluşturduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından Kahta Gençlik Merkezinde resim kursunda eğitim gören 9 yaşındaki Muhammed Yavuz Tekbaş, Dr. Kızıldağ'a kara kalemle çizdiği portreyi hediye etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha