Kahta’daki Doğan Haber Ajansı temsilcisi ve Kahta Gündem internet sitesi sahibi Haci Bozkurt, Kahta Beyan Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa İşeri, Anadolu Ajansı Kahta temsilcisi ve Kahta Haber sitesi sahibi İsmail Kaya, İhlas Haber Ajansı ve TRT muhabiri Hüseyin Türkoğlu ve Beyan Gazetesi Muhabiri Ahmet Aydın birlikte son kongrede AK Parti Kahta İlçe Başkanlığına yeni seçilen  Bedir Yeni, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Dinçer ve meslektaşları olan AK Parti Kahta Yürütme kurulu üyelerinden Kahta FM sahibi Mustafa Şahin’i ziyaret etti.

Basın mensupları ziyaretlerinde partinin değişik birimlerine seçilen Yeni, Şahin ve Dinçer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunup başarılar dilediler.

AK Parti Kahta Teşkilatı Başkanı Bedir Yeni, Gazetecilerin bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Basın bizim gözümüz, kulağımız ve dilimizdir. Sizlerle beraber çalışarak memleketimize hizmet edeceğiz. İlçemizin üç ulusal muhabiri ve faal internet siteleri sahiplerini birarada görmekten mutlu olduk. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha