AK Parti Adıyaman eski İl Başkanı İbrahim Halil Fırat,  Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Fırat’ın belediye ziyareti programında Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel ve bazı parti yöneticileri hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, çalışmaları ve projeleri hakkında eski Başkan Fırat’a bilgi verdi.
Kahta halkına vaat ettikleri proje ve hizmetleri birer birer yerine getirmeye başladıklarını ifade eden Başkan Toprak, bunun en somut örneğinin içme suyu projesi ve yapımı devam eden Baraj Yolu projeleri olduğunu aktardı.

Ak Parti eski İl Başkanı Fırat ise şunları söyledi:

“Bugün İlçe Başkanımız ve ilçe teşkilatı yöneticilerimiz ile birlikte sivil toplum kuruluşları ve Kahta belediye başkanımızı ziyaret etmek amacıyla burada bulunuyoruz. Belediye başkanımı çalışmaları ve projeleri ile ilgili bizleri bilgilendirdi. Sayın Başkanımızdan Kahta ilçemizin en büyük sorunlarında bir tanesi olan içme suyu sorunun çözümü noktasında İller Bankasına sunmuş oldukları içme suyu projesinin ve kredi talebinin onaylandığını duymak bizleri sevindirmiş. Kahtalı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu güzel çalışmasından dolayı Sayın Başkanımızı kutluyor ve başarılar diliyorum.İçme suyu projesi önemli ve büyük bir proje. İlçenin 40- 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak. Belediye yönetimiyle, meclis üyeleriyle, ilçe teşkilatımızla birlik beraberlik içerisinde milletvekillerimizin destek katkılarıyla inşallah Kahta’ya daha güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum”

Seçim çalışmalarını da değerlendiren Fırat, şöyle devam etti:

“Şerefle onurla taşımış olduğum il başkanlığı görevini bundan yaklaşık bir ay önce milletvekili aday adayı olacağım diye bıraktım. Bugün Kahtalı dostlarımızı, birlikte çalıştığımız dava arkadaşlarımızı, Belediye Başkanımızı ve sivil tolum kuruluşlarımızı ziyaret etmek için burada bulunuyoruz. Tabi ki burada hem ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz hem de dualarını isteyeceğiz. Kahtalı hemşehrilerimizin dualarına ve desteklerine ihtiyacımız var bugün bunun için buradayız.  7 Haziran’da milletvekilliği seçim çalışmaları başlayacak. Belediye olarak teşkilatımızla, il genel meclis üyelerimizle birlikte koordineli bir şekilde seçim hazırlıkları yapmamız gerekiyor. Kahta ilçemiz Adıyaman ilimizin en büyük ilçesi ve Partimiz için oldukça önemli seçmen potansiyeline sahip. Partimiz kurulduğu günde beri Kahta halkı her seçimde çok büyük destekler verdi. Buradan Kahta halkına şükranlarımızı sunuyoruz.Kahta halkının önümüzdeki seçimde bu desteğini daha artırarak devam edeceğine inanıyorum”
Fırat, daha sonra Başkan Toprak ve beraberindekilerle birlikte alt yapı alışmalarının devam ettiği organize sanayi bölgesine giderek burada bazı inceleme ve temaslarda bulundu.

BHA

Editör: Adıyaman Haber