Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan,   Eskitaş Köyünü ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlar ile sohbet eden Erdoğan, sorunlar ve sıkıntılarını dinledi.

Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Erdoğan’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, eskitaş köyü 8 derslikli okulun inşaatının devam ettiğini ve 2018-2019 Eğitim ve Öğretimde yılında faaliyete geçeceğini belirtti.

İl Özel idare olarak yol yapım çalışmalarına da hız verdiklerini vurgulayan Erdoğan, “ Hava sıcaklıkları artmış durumdadır. Ekiplerimiz ile beraber yol çalışmalarımız devam ediyor. Bizlerde koltuğumuz da oturup sadece yönlendirme yapmıyoruz. Köylerimizi geziyoruz. Yapılan yatırımları inceliyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ayaklarına geliyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz. İnşallah eskitaş köyü 8 derslikli okulumuz 2018-2019 Eğitim ve Öğretimde yılında faaliyete geçecektir. Okul inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatta incelemelerimizi yaptık” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha