Köylere götürülen hizmetleri yerinde incelemek için bazı il encümenleri ile birlikte Kahta'ya Eroğan, köy halkına hitaben bir konuşma yaptı. Encümenler Mehmet Kaya, Abuzer Yalvaç ve Sırrı Köse ile birlikte sahada olduklarını ifade eden Erdoğan, "Kâhta ilçesinin en büyük köyü olan Salkımbağı köyündeyiz. Köye döşenen kilitli parke taşlarını yerinde inceliyoruz. Köyün sorunlarını köy muhtarı ve köylülerden dinleyerek yerinde tespit ediyoruz. Yapılmakta olan hizmetleri de yerinde inceliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda sahaya inerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. AK Partililer olarak hizmet aşkı ile çalışıyoruz. Derdimiz hizmettir, hizmet olacaktır. Hizmetin de en iyisini yapma çabası içerisindeyiz. Hederimiz 2019 yılında köylerimizin şehirle arasında farkın kalmamasıdır” diye konuştu. 

"İLÇELERİMİZE MESİRE ALANI YAPILIYOR"

Adıyaman’ın  kırsal bölgelerine alt ve üst yapı hizmetleri götürerek hiçbir sorunun  kalmaması için yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayan Erdoğan, “ 2017 yatırım programı ve KÖYDES programında yer alan projelerin gerçekleştirilmesi için çalışmalar mevsimin son gününe kadar devam edecektir. 2017 yılında programa aldığımız hizmetlerin yüzde 90’ı gerçekleşmiştir. Başta içme suları, yol, birinci ve ikinci kat asfalt, yol bakım ve onarım, yama  işleri, kanalizasyon, köy içi kilitli parke taşı hizmetlerimiz devam ediyor. Kuraklık nedeni ile sıkıntı çeken köylerimizde su sıkıntısı çekilmemesi için önlemler almış bulunmaktayız. Salkımbağı Köyünden başlayarak turizm güzergâhındaki köylerimizin çöpleri toplanmaktadır. İlçelerimize mesire alanları yapılmaktadır. Köylerimize çok amaçlı sosyal tesisler ve taziye evleri yapılıyor.”

Erdoğan bu hizmetlerin getirilmesinde desteklerini esirgemeyen TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat’a destekleri için teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha