Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar tarafından hazırlanmakta olan Erasmus projelerinin değerlendirme toplantısı, Gazi Ortaokulu çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.

Yapılan değerlendirme toplantısına, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, AR-GE sorumlu Lütfü Başli, ilçe Milli Eğitime bağlı tüm okul müdürleri ile okulların proje ekipleri katıldı.

Toplantıya katılan proje ekipleri hazırladıkları projeleri Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya´ya sunum yaparak tanıttılar.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, sunulan projeleri projenin yapılabilirliği, Erasmus proje yapılarına uygunluğu ile sosyal ve eğitim açılarından değerlendirerek, uygun olup olmadıkları hususunda görüşlerini bildirdi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, projeler üzerine düşüncelerini belirterek, koordineli çalışmayla daha sağlıklı sonuçların ortaya çıkacağını ifade etti.

AR-GE sorumlu Lütfü Başli, hazırlanan projeler ile ilgili olarak AR-GE biriminin her konuda yardıma hazır olduğunu bildirerek, genel sorunlar üzerine bilgi verdi.

 Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, toplantı sonunda proje ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

PHA

Editör: Adıyaman Haber