Tünçmen ve Şube Müdürü İsmail Öner,  Gap Anadolu Lisesinde devam etmekte olan, destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret ederek, mezun öğrencilere yönelik YGS ve LYS sınavlarına hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

         Tünçmen,yaptığı açıklamada, öğrencilerle sınıf ortamında sohbetler yaparak onların hayallerini ulaşmaları için, ilçe müdürlüğü olarak ellerinden gelen tüm gayreti sonuna kadar ortaya koyacaklarını anlattı. Daha sonra öğretmenlerle, öğretmenler odasında hazırlık kursunun amacı, öğrencilere ve ailelerine faydası hakkında konuşmalar yapan Tünçmen, öğretmenlere gayretlerinden  dolayı teşekkür ederek, Gap Anadolu Lisesi Müdürlüğüne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Tünçmen,  ilçede hem mezunlar hem de şu anda okumakta olan tüm öğrencilerin istedikleri takdirde, istedikleri alanda bakanlığın da hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde destek verebileceklerini, bu nedenle her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi ve zaman zaman bu tür geziler yaparak kursları yerinde takip edeceğini ifade etti.

PHA

Editör: Adıyaman Haber