Başkan Turanlı’yı, Dernek  Başkanı Nezih Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri  İsmail Kaya, Yusuf  Güngör, Abdulbaki  Güzel  karşıladı. 

Kahta’da  faaliyet  gösteren Hak Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma (HAKDER) tarafından  hazırlanan  Gençlik ve Spor  Bakanlığı tarafından desteklenerek  Karşıyaka  Mahallesinde  açılan Mekan Kitap  Kafeyi  ziyaret eden   Kahta Belediye  Başkanı İbrahim Yusuf  Turanlı  gençlerle  sohbet  etti.

Böyle  bir  ortamın gençlere  sunulmasını  görmenin mutluluğunu  yaşadığını  belirten Başkan Turanlı, bu projenin hayata  geçirilmesinde  emeği olan herkese  teşekkür etti.

Her  bir  mahalleye  en az  bir  kitap  kafenin olması gerektiğini  söyleyen  Başkan Turanlı, eğitim alanında üzerine düşen her şeyi  yapmaya  hazır  olduğunu,  bu  gibi  güzel faaliyet  gösterecek  olanlara  her  türlü  desteği  vermeye  hazır  olduklarını  ifade  etti.

Gençlerin Başkan Turanlı’ya  doğum günü  pastası  hazırlayarak ve kitap  hediye ederek kendisine sürpriz yapmalarına  çok sevindiğini belirterek teşekkür etti.

Başkan Turanlı, daha toplu fotoğraf çektirterek kafeden ayrıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha