Turanlı, Merkez kafede düzenlediği toplantıda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gazeteciler ilçenin acil sorunlarının başında ilçenin trafik sorunu, ilçedeki kaldırım işgali, içme suyunun kaynağından alınması, başıboş köpeklerin tehlikesi hijyen ve kent konseyinin işlevini yitirmesi olduğunu belirtti.

-"BASIN BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZDIR"

Başkan Turanlı, her zaman basını önemsediğinin altını çizerek, "Basın bizim gözümüz kulağımızdır. Basını önemsiyorum. Çünkü vatandaşlarımız karşılaştıkları sorunların çoğunu basınla paylaştıklarının farkındayız. Basın bürokrat ve siyasetçilerle vatandaşlar arasında daima köprü görevini görür. Bu nedenle sık sık basınla bir araya gelip ilçemizin sorunlarını çözmeye çalışacağız. Geçmişi geçmişte bırakıyorum, Önümüze bakacağız. İlçenin hizmet alması için hiç kimse ile kırgınlık ve küskünlüğüm olmayacaktır. Milletvekilleri bizi ziyaret etmese de biz onları ziyaret edeceğiz. Amacımız hizmet olacaktır."dedi.

Merkezi hükümetin desteğine ihtiyacına ihtiiyaçlarının olduğuna değinen Turanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

"İlimizin 5 milletvekiline de sorunlarımız için bir brifing dosyası hazırlamışım. Meclis açılınca bu dosyaları kendilerine sunup desteklerini isteyeceğiz. Benim kimse ile kırgınlığım yoktur. Bu arada ilçemizdeki kent konseyinin tarafsız ve hizmet amacıyla yürütülmesini basın mensuplarına bırakıyorum. Konseyi oluşturun desteği ben vereceğim. En büyük projemiz kanal boyu projesiydi, yapımına başladık. Yavuz Selim mahallesinde Semt Pazarı projesi başladı.Hayvan barınağı da tamamlandı, sahipsiz köpeklerin toplanmasına başladık."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha