Başkan Toprak, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.

“Diğer ülkeler uzaya giderken. Ne tez unutuyoruz bu ülkede ezanların Türkçe ye çevrildiğini. Alim ülemaların asıldığını. Dersimde Seyit Rıza ve binlerce kardeşimizin soykırımdan geçirildiğini. Başbakan, Bakanların asıldığını. Sağcı solcu diye gencecik yiğitlerimizin birbirine kırdırdıklarını. Deniz gezmiş ve arkadaşlarının niçin asıldıklarını. 1980 darbesinde biri sağdan biri soldan bu ülkenin geleceği olan yiğitlerin nasıl asıldıklarını.

Rahmetli Özal iktidara geldikten sonra bu ülkenin şaha kalkacağını anladılar. PKK. DHKP-C’ asala örgütleri kurdurup, ülkemizin önüne ne şekilde set çekildiğini. Tekrardan faili meçhuller ve sonuçta rahmetli Özal ı ne şekilde ortadan kaldırıldığını. Milletin iradesi ile iktidara gelen rahmetli Erbakan hocayı hükümeti düşürdükleri. 28 Şubat sürecinde imam hatipler nasıl kapatıldığını. Laik anti laik diye ülkemin yiğitlerini birbirine nasıl düşürdüklerini. Sürekli ekonomik krizlerle ülkeyi ekmeğe muhtaç duruma getirdikleri.

Daha anlatılacak çok şey var. Babasını annesini huzur evlerine nasıl bıraktıklarını. Divane olan evlatlarını tımarhanelere nasıl bıraktıklarını. Çocuklarını kırtasiye malzemesinden dolayı okula göndermediklerini. Hastanelerde ölümüzü bile parasızlıktan dolayı bıraktığımızı. Şimdi evde maaş bakıcı maaşı. Her evde bir iki emekli. 18 yaşına kadar ücretsiz hastane. Her ile üniversite, havaalanı. Şimdi sorsan derler ki hangi asırda yaşıyoruz. Madem öyle bizim nerde kendi marka arabamız, uçağımız tankımız silahımız.

Allah’a şükür 2002 yılında bu ülkenin üzerine bir güneş gibi doğdu. Bu ülkenin yiğit evladı, kefenimi giydim dedi ülkesi için. Bu ülkenin aşığı RECEP TAYYİP ERDOĞAN. Dünyadaki mazlumlar için. Ama bakıyoruz bir papaz için bunları unutturacaklar ki bu güzelim ülkemi tekrar geriye götürecekler. İnşallah ülkemin aklı selim insanları papazmış dolarmış içimizdeki hainlermiş. İnşallah fırsat vermezler. Lütfen geriye dönüp bakalım. Anlatılacak çok şey var. Allah’a emanet olun.”


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber