İstanbul'da düzenlenen 20. Balkan Büyükler Karate Şampiyonasında Adıyaman Kâhta ilçesinde katılan sporcu Bahri Erşahin, Kata dalında birinci oldu.
İstanbul'da aralarında Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan 34 sporcunun katıldığı 20. Balkan Büyükler Karate Şampiyonasında Ağır sıklette birinci olan Bahri Erşahin ve Kâhta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek ile birlikte Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ı makamında ziyaret ettiler.
Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ağır sıklette Kata dalında birinci olan Bahri Erşahin’e 3 Cumhuriyet Altınıyla ödüllendirdi.
Başkan Abdurrahman Toprak, "İstanbul'da düzenlenen 20. Balkan Büyükler Karate Şampiyonasında Kahta ilçesinde katılan sporcu Bahri Erşahin’e 20. Balkan Büyükler Karate Şampiyonasına katılarak büyük bir başarıyı gösterdiniz, sizleri kutluyorum. Sporun her branşına elimizden geldiğince destek olmaktayız ve olacağız. Ülke genelinde İlçemizin sporda da ismini duyurmanız bizleri mutlu etmektedir. Türkiye genelinde spor müsabakalarında almış olduğunuz bu başarılar, sizden sonra yetişecek sporculara örnek teşkil ediyor. Yavrularımız, gençlerimiz, artık sportif başarılarla ilçemizin adını ülkenin her tarafında başarı ile duyurmaktadırlar. Belediye olarak her türlü imkânları sunmaya gayret edeceğiz. İleride şampiyonlarının sizlerin içinden çıkacağına inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha