Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile birlikte Kahta ilçesini ziyaret ederek AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ve yönetimiyle bir araya geldi.
AK Parti Kahta İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Kutlu, yaklaşan seçimler öncesi AK Parti’nin tüm kadrosunun seçimlere hazır olduğunu dile getirerek, Adıyaman genelinde olduğu gibi Kahta’da da AK Parti’ye olan teveccühün rekor seviyelere ulaşacağına inandığını belirtti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise yaptığı açıklamada, seçimlere her zaman hazır olduklarını dile getirerek, misafirperverliğinden dolayı Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ve yönetimine teşekkür etti.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ise ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Kutlu ve Merkez İlçe Başkanı Alkayış’a teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ile birlikte Kahta çarşısını gezerek, esnafla vegençlerle sohbet etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha