AK Parti Kahta ilçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıda, 24 Aralık’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşecek olan AK Parti Adıyaman İl Kongresi öncesi hazırlıklar çalışmaları tartışıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni yaptı.

Kahta Belediyesi ile birlikte kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Yeni, İl kongresinde katılımın yüksek olması için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarına vurgu yaparak, şöyle konuştu:

“Bu akşam Belediye Başkanımız Abdurrahman Toprak, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte il kongremizin hazırlıkları ile ilgili istişarelerde bulunmak için toplanmış bulunuyoruz. AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı olarak 24 Aralık’ta Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak olan il kongremize hazırız. İl kongremize güzel bir koordinasyon sağlayarak kongremize güçlü bir katılım için büyük çaba göstereceğiz” 
Toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman genelinde yapılan hizmetleri özetle anlattı.

Erdoğan, hizmet olarak 2017 yılının dolu dolu geçtiğini, kuraklık nedeni ile il genelinde yaşanan sıkıntılara ise ivedilikle çözüm bulduklarını belirterek, "2018 yılı için onaylanan 60 trilyonluk ek bütçeden Kahta’ya 6 milyon TL bütçe aktarılacak Bu bütçe ile 2018-2019 yılları içerisinde köylerdeki eksiklikler çok rahat bir şekilde karşılanacak” diye kaydetti.


Toplantıda kongre hazırlıklarının AK Parti İlçe Teşkilatı ile belediye başkanlığının birlikte yürütmeleri kararlaştırıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha