Milletvekili Toprak, Kahta’da yapılan faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunarak, vatandaşlara sunulan hizmetlerin işleyişi ve yapılması gereken, planlanan çalışmalarla ilgili kurum amirlerinden brifing aldı.

Eğitimden sağlığa, tarım ve hayvancılıktan gençlik ve spor hizmetlerine kadar, her alanda yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Milletvekili Toprak, kamu kurumları arasında koordinasyonun artırılması gerektiğini dile getirdi.

-''DAHA KALİTELİ HİZMET ALMAK HER VATANDAŞIMIZIN HAKKI''

Kahta için planlanan yeni yatırımlarla ilgili kurumların hazırlıklarını tamamlaması konusunda gereken ilgiyi göstermesini isteğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Kahta’mızın geleceği için, sizlerle sıkı koordinasyon içinde olmamız gerekiyor. Çünkü devlet, tüm kurumları ile insanı yaşatmakla mükelleftir. Asla arkamızda mutsuz insanlar bırakmamalıyız. Devletimiz, tüm kurumları hizmet kapısıdır ve vatandaş için vardır. Sorunlarına çözüm arayan vatandaşlarımız elbette kapımızı çalacaktır. Bizler de çözüm üreteceğiz. Unutmayalım ki çözüm üretmek de bir lütuf değil, bizlerin asli görevidir. Bu nedenle, sizlerle sık sık bir araya gelelim ve nerede aksaklık var, çözüm yolları nelerdir bunları istişare edelim. Bizlerde milletvekilleri olarak buna göre bir yol haritası belirleyip çalışmalarımızı yürütelim. Daha kaliteli hizmet almak her vatandaşımızın hakkı.” 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha