Sosyal yatırımlarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, Kapıçam Mahallesine çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırdı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da katıldığı açılış programı ile hizmete sunulan sosyal tesisin Kapıçam ve bölgesine hitap edeceği bildirildi.
Programın açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, göreve geldiği günden bu yana ilçesinin her türlü ihtiyacını tespit ederek bir bir hayata geçirdiklerini söyledi. Önceliklerinin alt yapı olduğunu dile getiren Başkan Okay, alt yapı çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak sosyal yatırımlar için temel oluşturduklarını anlattı.
Son yıllarda ise sosyal yatırımlar konusunda ilçesinin şahlandığını aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan sosyal tesis ihtiyacını giderme adına önemli çalışmalar imza attık. Bir çok mahallemizde buna benzer çok amaçlı sosyal tesis yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz sosyal tesisimiz Kapıçam mahallemize ve bölgesine hizmet verecek. Bu alanı vatandaşlarımız ihtiyaçlarına göre kullanacaklar. Ayrıca bu alanımız öğrencilerimiz için etüt ve kurs merkezi olarak da hizmet verecek. Ben bugün bu anlamlı açılışımıza teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum.”

- BU TESİSLER AK BELEDİYECİLİĞİN BİR YANSIMASIDIR
Başkan Okay’ın ardından bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti döneminde belediyecilik hizmetlerinde gelinen noktayı anlattı. Millete hizmet konusunda Ak Belediyeciliğin özel bir yerde olduğunu kaydeden Ünal, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu aziz millete hizmet yolunda her türlü fedakarlığı gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Gece gündüz demeden bugün gelinen noktadan daha da ileriye gitmek amacıyla çalışmayı sürdüreceğiz. Yerel seçimlerle birlikte ülkemizi ve milletimizi yeni bir süreç bekliyor. Bizler için hizmet olan bu süreçte bu aziz millet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel tesisimiz de Ak Belediyeciliğin bir yansımasıdır. Ben emeği geçenlere ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”
Kapıçam sosyal tesisin açılışına, 54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Ayşe Cesur, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Bayram Öz, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha